Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz uygun uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini yürekeriye hapseder.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir özge özelliği kilit + sektör seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve yangın kapısı en akla yatkın fiyat politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Kapının bedii kuruluşsı ve iştiyak edilen aksesuarların tasarrufı ederı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseriya 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok kesifı teftiş altında tutulmaktadır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne bapların huzurı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın derunindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Report this wiki page